11.6.07

Nikako do kraja

Pri samom kraju sam, a nikako da završim onaj top. Sve se zagužvalo i iskompliciralo, započeli su radovi, danas sam kupila i zidne pločice koje su me koštale pravo bogatsvo, oni par ukrasnih košta više nego sve ostale zajedno. Ajme meni!
Neću vam sada stavljati lsike, nego kad ih postavimo na zid. Jako sam zadovoljna, ali ipak mi je žao kad moram iskeširati lovu. I parket danas siže, al` će to boliti!
A o majstorima da ne govorim, bolje mi je da prestanem zbrajati jer će mi se zavrtiti u glavi.
Osim toga bila sam danas i kod zubara, kod njega sam stalna mušterija zadanja 2 mjeseca. Liječim dva zuba koja su mi doslovno prisjeli, ne moram vjerovatno ni opisivati osjećaj kada gurne onu dugačku tanku iglicu i zavrti je po tvom jadnom zubnom kanaliću.
Zamislite, i još idete dobrovoljno! I platite!
Sva sreća pa sam uplatila godišnji na vrijeme inače bi me moj najdraži i najpametniji već nagovorio da odustanemo, ovako NE može!
Jedva čekam da se bučnem u naše karsno plavo more i ako bude sreće možda popijem i kavicu sa Sambom!
No do tada ima još vremena. Dakle sada kad imam domenu svi zainetresirani novosti mogu pratiti na www.strikanje .com , a moja jedina i omiljena pletačka poddomena je http://pletenje-knitting.com/
Nadam se da ću uspijeti uskoro staviti slike pa da vidite gotovi topić!

Broj komentara: 5:

Magrit kaže...

Sad si me zbunila, na koji link trebamo ubuduce ici ? Inace, svaka cast na renoviranju, to uopste nije mali zahvat !! A tek zubar ... brrrrr....

DEA kaže...

jooooj(ovo je za zubara!!!)Da te utješim kod mene od sutra useljavaju majstori jer uvodim plin,onda uređujem dvorište,onda...ko zna kaj još,možda se isele od mene za dva mjeseca.Mislim da već sad imam slom živaca,a kaj bu kad počnu???O lovi neću ni pričati cifra je BOGOVSKA!!!

Goce kaže...

Magrit nigdje neselim, ovaj blogspot mi je poddomena i tu je moja pletačka oaza!
Dea susječam s tobom!

incoknito kaže...

samo polako....kad sve bude gotovo i lijepo brzo ces nadoknaditi stednju....i mi uskoro krecemo u slichnu akciju...uzivaj na jadranu :)

bodulka kaže...

KOd mene nisu tako opsežni radovi ... došla sam na samo tjedan dana da pokrečim jednu sobu i malo "presložim" namještaj, ali svejedno sam se stigla okupati. Znači ideš skroz na jug kad planiraš na kavu sa Sambom? More je stvarno najljepše na jugu, lijepo se provedite.