23.6.07

tunica je gotovaTunica je gotova! Plela sam ju debelim iglama i zaista sam ju brzo završila. Slikala sam se u badiću no nekako mi je neugodno staviti cijelu fotografiju tako da sam isjekla samo gornji i donji dio.
Kako sam tu tuniku plela s namjerom da ju nosim na plažu, malo sam ju ukrasila s jednom ružom i nekim cvijetom koji može biti i npr . morska zvijezda!
Evo i slike cijele tunice na podu:
Danas sam odvojila i vrijeme za sebe, otišla sam na manikuru, pa sam se ofarbala, i odmah sam se osjećala bolje. Čovjeku je baš ponekad potrebno da odvoji neko vrijeme samo za sebe.
Danas je bio moj dan, ili bolje rečeno moje dopodne! Uistinu se ne sjećam kada sam poslijednji put odvojila toliko vremena za sebe.


The tunic is finished. I was photographed myself in bikini but I shame my self too put this photo on the blog, so I cut some pieces of photo. This tunic is purpose to wear over the bikini.

Broj komentara: 8:

patuljica kaže...

Tunika je predivna, i stvarno si brza, jedan dan! wow.

Jana kaže...

Sjajno! Kojim si to koncem plela? I ja bih nešto takvo!

DEA kaže...

BRAVOOOOO!!!!
Imam ja i mašinu za štrikanje ali ti si brža od nje!!!Svaka čast!!!
I ti se bolje osječaš ko i ja kad ukradeš malo vremena za sebe...velim ja da mi je odma lakše pri duši...

Goce kaže...

dakle curke hvala na komplimentima, Jano pamuk je65%, lan 18%, viskoza 17%. Zove se Lido, prozvođač Schchenmayr, konac nije jednake debljine i piše da se plete na iglama debljine od 3,5- 4,5 mm, ja sam plela 12. Nisam kupila taj konac nego sam ga dobila na poklon!

bodulka kaže...

Bez obzira na broj igala svejedno si to jako brzo napravila! Brava.

misha kaže...

Super je! A sto se tice brzine, neverovatna si!

drenka kaže...

Koja brzina pletenja.I to na ovu vrucinu.

Sandra kaže...

nema razloga da se sramiš!!!!!