10.9.07

something oldI was knit this sweater for my older son, eight years ago. I find it in one old suitcase. I totally forget this sweater .
It is great to find something like that. Who knows, maybe I find some forgotten money ? :)
The sweater is still soft and saved.
I finished a vest for myself, but I must shoot some photos. I try to shoot myself , but the photos are bad.
I put some photos tomorrow!
:)

Evo pogledajte , vesta koju sam plela prije osam godina. Našla sam ju u jednom starom koferu koji sam planirala baciti u smeće, no ipak sam mudro zavirila u njega.
Našla sam hrpu zgodnih stvarčica od starijeg sina i ovu vestu. Da ju sada pletem napravila bih rukave drugačije , no to je bilo davno i neću je sada poriti.
Da sam ju našla par mjeseci kasnije ne bih je mogla iskoristiti, jer bi Tomiju bila mala.
Završila sam prsluk, koji sam plela za SEBE. Pokušala sam se sama uslikati, no ispalo je prilično loše, tako da ću sutra pokušati ponovo! :)

4 komentara:

Sandra kaže...

I ja sam nekada rukave plela na taj način!

DEA kaže...

Ima u tim starim koferima svega zanimljivog i korisnog...
Ja i dalje volim plesti te "spuštene" rukave jer mi djeluju više "sportski",malo čak i šlampavo,a ja nisam neki uštogljeni tip...imam osječaj da sam komotnija tako nego kad je sve nekako uz tijelo,tada imam osječaj da me sve zateže i ide mi na živce!!!

romantales kaže...

Kako mali brzo raste! Već sam ti rekla da nema tog pletiva koje ja mogu komentirati kad je on na slici.

samba kaže...

što bi bacala? Sjećam se prvog džemperića kojeg sam isplela (za moju bejbi sister kad sam imala 15, a ona 2) i taj je vjerovala ili ne promijenio 7 generacija djece !!! - moje tri, kumino dvoje i onda dvoje od njenog brata. Na kraju je bio tako isperan i tanak, a očice se razvukle ko ribarska mreža :DDD