1.9.07

Svega po malo


Evo slika naše prelijepe katedrale, ali sa zadnje strane, svi je slikaju s ulaza , a meni je posebno draga s ove strane, vide se svi tornjići...
Ovo je zid u dvorištu katedrale.

I naravno sada pored djece šetam i novog člana naše porodice kojeg svi obožavamo. Treba puno posla oko njega, no kako imam pomoć tj. ja sam kćeri ispomoć jer je ona preuzela veći dio obaveza oko ovog dražesnog člana. Uspjela sam nešto i isplesti, no sin nije zadovoljan iako je konac izuzetno mekan, rekla bih čak plišan. Možda će htjeti nositi kad zahladi, a možda će mu onda već biti mala jer mu je i sada knap.
Radila sam ju napamet kao da nisam imala to moje dijete kraj sebe. No jako se teško pori , tako da ću je ostaviti takvu kakva je. Moram još sam sašiti gumbiće, uvijek odugovlačim s tim gumbima kao da je to neka posebna mudrost i jako veliki posao.
Svi imamo nešto što ne volimo raditi.Evo vidite kako navlači taj pulover! Jadna ja , a baš sam se trudila!


Nisam vam pokazala kako izgleda pod nakon renoviranja, to je kombinacija oraha i hrasta!
Još jedna slika boravka , ovdje se vidi dio plafona i zidovi, malo sam nakosila sliku da se vidi ovaj dio koji na koji smo stavili stiroporne lajsne. Boje su ljepše u živo, tj izgledaju na slici malo zagasito!
Kako se približilo vrijeme škole sve sam nervoznija, bit će svega, mali princ treba krenuti u jaslice. Kako li će to izgledati? Valjda ćemo preživjeti!


Broj komentara: 6:

romantales kaže...

'Ajde, može i mali princ, ali meni je slađe mali bećar!
Dok se tako španciraš s pesekom, nitko ti ne bi rekao da si ozbiljna mama 4 djece ...

DEA kaže...

bude sinek kad zahladi obukao vesticu,sad mu je malo vruče!!!
A pseća beba je velika briga...he-he..znam iz iskustva!!!
Hvala na pomoći još jednom,sve mi je jasno...

Sandra kaže...

moje su puo starije pa stalno natežu majice! Djeca!!!!

belfegora kaže...

svega po malo al decko je sve nadmasio ;) cak i ovaj plavo bijeli slatki dzemperic ;)

ljerka kaže...

Mali ti je predivan i niš novoga kaj dela.Moji ak nisu bili zadovoljni s oblekom samo su se namjerno zmazali i stvar riješena.Možeš misliti troje spremiti za van i taman pred vrata a jedan se od njih udesi.Prođe te volja za izlazak.Katedrala je stvarno predivna i što se pročelja tiče u pravu si.Pozdrav Ljerka!

woodland kaže...

Joj, kak je sladak u tom puloveru :))) Renoviranje stana je bilo naporno, ali se isplatilo. Prekrasno je! Pusa! :)