19.9.07

U izradi

Stavit ću sliku malo lošije kvalitete jer mi je aparat kod tete u vrtiću pa sam slikala pončo mobitelom.
Vidim da svi nešto radimo i slikamo pa je čisto milina spojiti se i malo pregledati ove naše kreativne blogove. Neke su ili odustale od pisanja, možda su se umorile postati, ali ipak pletu. ili im je možda dosta i pletenja. Puno je tih "možda" i puno je "ili", a teško je i pogađati u čemu je problem. Ja se samo nadam da su dobro i da će se javiti prije ili kasnije. Jedino mi je žao što kod pojedinih naših dragih pletilja iliti vezilja ne mogu ostaviti komentar, uvijek negdje dođe do problema. Jedno vrijeme nisam mogla ostaviti komentar kod Ljerke , pa kod Elly jako dugo a trenutno imam problem s komentiranjem kod bodulke. Znajte da sam duboko uzrujana jer još od jučer pokušavam objaviti komentar a ne ide i ne ide!
3 komentara:

Nymph kaže...

hej, Goga, tebe je teško pratiti ;-) ti pleteš takvom brzinom kakvoj se ja mogu nadati možda, možda za kojih desetak godina. hvala na komplimentu ;-) i veliki pozdrav tebi i tvojim kikićima. mi smo na privikavanju u vrtiću zaradili tešku prehladu pa se sad liječimo doma - kuham juhu i nakuhavam čaj po cijeli dan ;-)

romantales kaže...

Ne znam zašto imaš problema kod ostavljanja komentara, čak sam skinula i antispam zaštitu da svima omogućim jednostavnije komentiranje. Ako se radi o nečemu važnom uvijek mi možeš poslati mail. Čekam na bolju sliku tvog zadnjeg pletiva.

mutti kaže...

lijepo, romantično...slatko :-)))