7.10.07

gotov je prslukZavršila sam prsluk, nadam se da će prijateljici pristajati, ovaj sam radila točno po dimenzijama, tako da bi trebao biti dobar. Vuna je crna Mi grozno izgleda na slikama. Odbija se blic i izgleda isprano i ofucano. Možda će bolje izgledati na modelu?

Počela sam i prsluk za mog malog sina u kombinaciji svijetlo plave i smeđe boje. Nešto slično sam vidjela u s`Oliveru za bebe.

cvijeće je iz mog dvorišta , nisam odoljela , da ga ne uslikam!
Stigao je i stol s klupama za trpezariju. To je bilo
po želji mog muža.


Stol i klupe od pune hrastovine. Kad usisavam ne mogu ništa pomaknuti nego se zavlačim okolo.

Sve ima svoje prednosti i mane. Klupe su praktične zbog djece. Mrzim kad se ljuljaju na stolici, to me jako iritira!
Danas i nije baš moj dan, zato vas sada pozdravljam i idem odspavati poslijepodnevni san koji već godinama propuštam! :)
Broj komentara: 9:

Magrit kaže...

Pokusaj slikati fotke napolju, dok je dnevno svjetlo. Jer nikom ne izgleda nista lijepo kad slika izbliza sa blicem :) No, vidim da prsluk izgleda dobro.

DEA kaže...

Prsluk izgleda jako lijepo!Ja ih volim raditi ali ne volim prsluke nositi...Opčenito ne volim biti slojevito obučena.
Izgleda da češ trebati malo u teretanu da središ mišiče pa možda pomakneš te svoje teške klupe...inače izgledaju savršeno!!!

romantales kaže...

Kao što ti je već Magrit rekla, slikaj crno po dnevnom svjetlu. Ne mogu a da ti ne zavidim na tolikom prostoru u koji možeš smjestiti masivne hrastove klupe i stol. Ispada da imaju pravo moji američki prijatelji koji stan veličine moga zovu shoe box ... s cijenama nekretnina teško da mogu kupiti nešto veće, a i kad razmislim koliko vremena treba za čišćenje velikog prostora, možda i nije tako loše imati mali stan.

Goce kaže...

romantales tu si potpuno u pravu. Evo sada je produženi vikend, i ova dva dana usisavam ujutro pije nego se svi ustanu da bude čisto, pa poslije doručka jer izmrve , pa poslije ručka i navečer poslije večere, i opet ujutro bude mrvica jer grickaju keks, muž voli večerati kad svi spavaju...
Čisto mi je jedino kad je kuća prazna. A o drugim poslovima da i nepričam. Da nemam perilicu suđa, stroj za pranje rublja i sušilicu ubila bih se!

incoknito kaže...

molim te postavi nam malo bolju sliku prsluka, voljela bih i ja slican napraviti :)
ja sam na zapadu gjde je sve duplo vece nego u evropi ali i dalje sam zaljubljenik u stanove i manje prostore :) navika valjda :)
stol sa klupama je nesto sto i ja planiram uvesti...nekad u buducnosti :) uguracu ga nekako :)

Nymph kaže...

Goga, kako se zove to cvijeće? Meni je predivno baš zbog neobične kombinacije ljubičaste i žute i grozdastog cvata. a što se klupe tiče: i praktično je i nije. Znam točno kako izgleda kad mališi jedu pa je sve oko stolo prepuno ostataka hrane a još ako ne možeš ništa pomaknuti da očistiš... mene bi to više iritiralo od ljuljanja na stolcu. Osim toga, ja sam svojoj kćeri to onemogućila tako što sam je smjestila ispred radijatora i zida, pa se i nema mjesta ljuljati. ;-))

Goce kaže...

Ne znam kako se točno zove, no raste kao korov, jako se širi i trajnica je. Moram pitati svekrvu kako se točno zove. Ja ga volim zato što mu cvijet ostane do mraza.

Anonimno kaže...

Majstor si , lijepo je .Pozdrav " iglice"

Anonimno kaže...

As the expert, I can assist. I was specially registered to participate in discussion.