5.11.07

The Tree Jacket


I start knit the tree jacket. I found the patten here.
Actually, I did not buy the pattern, I knit this tree jacket from the pictures. I make some changes! I cant wait to finished this jacket. Lately I like this color very much!

Dakle, pletem "drvo" pulover, tako su ga nazvali. Nisam kupila pattern , nego ga pletem gledajuči slike onih koji su ga već pleli, radim male preinake.
Mustra u stvari i nije komplicirana, pa nema potrebe kupovati pattern.
Jedva čekam da ga završim, u zadnje vrijeme sve više volim ovu boju!
Pletem još jedan, no sada je na čekanju, jer mi je ovaj prioritet!

Broj komentara: 6:

Anonimno kaže...

joj kak mi je dobro kad pletete iz jednog djela ove svoje prekrasne stvarcice...pricala mi je jednom Sandras kak se to radi ali nazalost jos nisam probala.Super ti je:)

Anonimno kaže...

Pardon,nije Sandras nego Sandra:)I pozdrav od Lidije

Sandra kaže...

Ma, mogu ja biti i Sandras! Ionako me malo tko zove imenom!
OK, a sada ozbiljno! Baš sam maloprije ostavila komentar na Robininom blogu za Tree Jacket, ali tvoja boja mi je ljepša, toplija!

I da, i ja se iznenadim kad ljudi kupuju instrukcije za nešto poprilično jednostavno! Bilo bi bolje da se malo mozga uključi, zar ne!

Pusa

Goce kaže...

Potpuno se slažem s tobom za puno toga uopće ne treba uputa! vidi se što bismo rekli prostim okom kako plesti ili heklati!

incoknito kaže...

cekam da vidim kako je ispao :)

Goce kaže...

skoro sam gotova, ostao mi je samo jedan rukav! Imala sam naporan vikend, rođendan od sina i išla sam u goste tako da se odužilo!