26.2.08

birthday card and present

I received a birthday card and a amazing present, I am so thankful to elly ! She is great and she was exactly guess my favorite colors! I was so surprised! Thank you ELLY-B.

This is a Tom`s shirt in progress, a I haven't rather time to finished them.


But I have some time to crochet a pieces of patchwork!


And this is me, I plant some flowers on our cottage ! It was a great weekend and we have a great time!Tomy and Marija Tea find a way to have a great time!

Broj komentara: 9:

romantales kaže...

Znam da je bez veze komentar, ali koliko je maliiii nasrastaoooo! Vidiš da sad ni ti ne stigneš isplesti džemper za njega u jedno popodne. Kako planiraš spajati ovaj patchwork? I što će to biti? Bolje su vrlo Božićne. Čestitke ćemo sutra, ok?

Goce kaže...

Baš sam i ja razmišljala kako je kombinacija božićna, mislim da ću i čekati do Božića, planiram isheklati što više komada u te dvije boje, različitim uzorkom ! Htjela bi da mi to bude prekrivač za krevet! Imam još jedan za završiti i počela sam i onaj sa pastelnim bojama. Radim sada više stvari odjednom ,a imam vremena manje jer sam počala i učiti pa mi samim tim i treba više vremena da završim pojedinu stvar. Baš sam na samom kraju pulovera, danas sam ga uhvatila da ga "dokrajčim"!

romantales kaže...

Evo me opet, danas je da i od srca ti želim sretan rođendan! Nek' ti se ostvare sve želje!

Anonimno kaže...

kako je to lijepo kad dobiješ nešto tako lijepo. ostale slike ne vidim samo prvu. levant

romantales kaže...

I ne zaboravi otići kod incoknito vidjeti naslov posta!

honeysuckle kaže...

Sretan rođendan! ;-)
Autić na majici je super detalj.

DEA kaže...

Od srca SRETAN ROĐENDAN!!!
A što se sličica tiče i ja vidim samo prvu i treću...

Goce kaže...

Pa neznam zašto ja ih vidim sve! Možda je nešto do preglednika!

Mirjana kaže...

Ni ja ne vidim sve sličice, zapravo vidim samo prvu. Vuna je predivna, od šarene i ja pletem vestu, nadam se da će biti brzo gotova, ostao mi je još samo jedan rukav. Čestitka za rođendan i s moje strane!