17.10.09Ljudi, primakao mi se termin, ali ne poroda, nego vađenja krajnika! Što bi rekla moja svekrva : "Jadno žensko!"
Isplela sam sinoć jednu kapicu i jednu trakicu, a prsluk je još na iglama!
Ide i moj 10-godišnji sin, tako da mi je dvostruka muka. Valjda će dobro proći!
Pletem kao luda kada sam nervozna, moram to iskoristiti do utorka, uhvatila me i lagana prehlada, tako da sam na čajevima. Ako netko ima iskustva ili savjet javite se!

Broj komentara: 16:

Sandra kaže...

pod stare dane vadit krajnike! Sretno! Ja sam ih vadila s 14 i bila najstarija na odjelu!

Goce kaže...

Moram, uopće mi se neideeeeeeeeeeeee

Cronitty lady kaže...

Iskustvo vadjenja krajnika imam i nije mi lose. Osim, sto sam se najela pepermint bombona jer mi medicinska sestra nije htjela dati vode, a ja bila zedna. Doduse prvi dan mi ni nije smjela dati, ali mi je usne trebala vlaziti vodom, a to nije radila. A ja se docepala bombona... pa cijeli odjel digla na noge kad sam pocela krvariti. O tome kakvu je jezikovu juhu sestra od sefa odjela dobila ne moram ni reci. Bila sam mezimica odjela, a sef odjela muz mamine prijateljice... pa sad zamisli svu tu zbrku.:-)
Bila sam pet godina stara, pa su me uspavali. Ako se ne varam do 12-te godine uspavljuju, a poslije te dobi dobijes lokalnu anesteziju... ako nista nisu promijenili.
Ako imas bilo kakvu infekciju, prehladu i sl. nece te operirati... barem ne bi smjeli.
Vanchy

misha kaže...

Ja sam imala 7 godina i osim što sam malo teže gutala posle operacije, nemam loših uspomena. U to vreme se ležalo u bolnici 7 dana, ali verujem da ti nećeš toliko. Budi bez brige, nije to ništa strašno.

levant kaže...

ma hajde. ti si hrabra cura!!! nije to ništa strašno. par sati tvoga života daješ da bi tebi bilo bolje kasnije.
držimo fige.
drži se.
levant

DEA kaže...

Nemam tih iskustva jer ja svoje mandule ne dam!
No danas to i nije nešto strašno,frendićina mala (ima 10 godina) je drugi dan išla doma.
Držim fige tebi i sineku!

Goce kaže...

Dea ne bih ni ja, ali moram zbog srca, i zamisli kakav bih primjer dala sinu. Cijeli dan jedem limun, med i ostalo voće da dođem sebi do utorka kako mi ne bi odgodili jer ću morati sve pretrage raditi ponovo!

ljerka kaže...

Nemam savjet...trebala sam ih vadit poslije prvog razreda al sam starce prevarila da je doktor rekel kak ne treba i tak su ostale.Drugi dotur je reko da sam dobro napravila i da poslije puberteta nebu više problema.I imal je praf.Tak sam ja kukavica sa mandulama sa 62 godine na grbi.Pozdrav iz Velike G.Ljerka!

romantales kaže...

Draga Goce,
Nadam se da je operacija iza tebe i da je sve prošlo u najboljem mogućem redu. Neko vrijeme ćeš biti na tekućoj hrani, ali iskreno se nadam da će postoperativni tok biti uredan i što manje bolan. Mislim na tebe.

Goce kaže...

Preživjela sam došla sam kući, gore od boli je mučnina, nočas sam povraća dva puta, mislila sam da će mi oči ispasti, a poslije me je grlo neizmjerno peklo. Da mogu popiti čašu soka mislim da bi mi bilo bolje! :(

Goce kaže...

Sin na sreću barem nema mučninu, samo ne progovara!

romantales kaže...

Nadam se da si sada već bolje!?
I mali naravno.

Goce kaže...

Da , bolje je, još ne mogu jesti krutu hranu i malo kašljema ali bolje je!

misha kaže...

Kako si? Jesu sve tegobe prošle?

Goce kaže...

Sada smo već kao novi, smeta mi samo gazirano! A malom ni to više ne smeta!

Snjezana kaže...

Veseli me da ste oboje dobro nakon operacije mandula! Mozda ti pomogne sto je i meni pomoglo: sladoled! Ali treba ga skroz otopiti u ustima i onda progutati, ne gutati zamrznuto.
Svako dobro!